بيتزا على الطريقة الإيطالية

تنبيه مهم:

  • المنتدى عبارة عن أرشيف محفوظ للتصفح فقط وغير متاح التسجيل أو المشاركة

ريماس

, قسم بوح المشاعر
إنضم
15 مايو 2009
المشاركات
1,691
مستوى التفاعل
5
النقاط
0
الإقامة
بين ذرات العبير
سهله مش صعبه او معقده واتوقع اي وحده مبتدئه بالطبخ تقدر تعملها


المكونات بالصور:



SafeRedirect.aspx


SafeRedirect.aspx


العجينه.
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه 1
م ك سكر1
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه



(يفضل الزيتون)
كوب حليب للعجن



الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل



للتزيين


زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن مونزريلا
لحم مفروم

الطريقة..

نضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء الدافئ....
SafeRedirect.aspx

SafeRedirect.aspx

لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه
(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)

SafeRedirect.aspx

ضعيها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر..
بعدين بقسم المقدار الى نصفين..
SafeRedirect.aspx

بفرد النصف في الصنيه..
SafeRedirect.aspx

و اضيف كميه من الجبن الرومي و المونزريلا
SafeRedirect.aspx

و افرد عليهم باقي المقدار

SafeRedirect.aspx

SafeRedirect.aspx

بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا


بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب..اوزعها على الوجه

SafeRedirect.aspx

اضيف جزء من الجبن الرومي+بقايا اللحم بعد تفتيتها+الزيتون+بضيف الفلفل الالوان

SafeRedirect.aspx

ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب

SafeRedirect.aspx

بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا

SafeRedirect.aspx

تقطع..و تقدم...و بالف هناااا

SafeRedirect.aspx

وبالصحه والعافيه ..وهنا من الداخل..

SafeRedirect.aspx
 

أم هاني

New member
إنضم
13 مايو 2009
المشاركات
148
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
أممممممممممممممم شهيتيني :kisses:
ما أسامحك لو تاكليها لوحدك:surprised2:
خخخخخخخخخ أمزح
بالعافيه عليك يالغاليه:angel:
 
أعلى